Fondacija

Fondaciju Zoran Petrović Tito osnovali su njegovi prijatelji, sa željom da sačuvaju uspomenu na njega ali i pomognu mladim ljudima da ostvare svoje životne ciljeve i napreduju u sticanju novih znanja i veština.

Vesti

Jedan od osnovnih ciljeva Fondacije Zoran Petrović Tito je afirmacija ličnog razvoja mladih u izviđačkoj organizaciji, omladinskom aktivizmu i omladinskom radu. U 2017. godini dodeljujemo sredstva koja će podržati učešće mladih na izviđačkim školama (seminar, tečaj, radionica i slično).

Ove godine Fondacija dodeljuje sredstva za troškove učešća na željenim oblicima školovanja koji će biti realizovani do decembra 2017 godine. Zahtevi za putne troškove, kupovinu opreme i slično neće biti odobreni. Fondacija će uplatiti odobrena sredstva direktno na račun organizatora škole.

PRIJAVI SE!

Ako si:

• član izviđačke organizacije
• stariji/a od 14 godina
• motivisan/a da doprineseš svojoj zajednici kroz volonterski rad

Prijave primamo do 1. jula 2017. Upravni odbor objaviće spisak odobrenih prijava do 15. jula 2017.

PREUZMITE FORMULAR!

Poštovani prijatelji,

Fondaciju Zoran Petrović Tito osnovali smo 2016. godine sa željom da sačuvamo uspomenu na njega ali i pomognemo mladim ljudima da ostvare svoje životne ciljeve i napreduju u sticanju znanja i veština.

Od osnivanja do danas prikupili smo sredstva u iznosu od preko 80.000 RSD (EURO 650).

Pozivamo Vas da se uključite u drugi krug prikupljanja donacija uplatom sredstva na račun Fondacije. Detaljna uputsva za uplatu nalaze se na delu sajta Uputstva za uplatu (SRBIJA, INOSTRANSTVO)

Molimo Vas da nam pomognete da zajedno promovišemo ciljeve Fondacije i animiramo nove donatore.

U 2017. godini pred nama je prvi konkurs za dodelu sredstava zainteresovanim mladim ljudima za školovanje u izviđačkoj orgnizaciji.

Unapred zahvalni

Upravni odbor

Poštovani prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je na Donatorskoj večeri  “Fondacija Zoran M.Petrović Tito„ koja je održana 10.februara,  zahvaljujući svima Vama, sakupljeno 77.000 RSD.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su pomogli da  realizujeno ovu dobrotvornu akciju  i prikupljenim novcem omogućimo neformalno školovajne mladih. 

U narednom periodu objavićeno konkurs sa uslovima i terminima škola i edukativnih tečajeva na koje će mladi moći da se prijave.   

Nakon zatvaranja konkursa, obavestićemo Vas kom je pojedincu dodeljen novac za to stručno usavršavanje.

Do nekog drugog zajedničkog druženja, srdačan pozdrav.

Poštovani prijatelji,

Naše je zadovoljstvo obavestiti vas da je fondacija Zoran Petrović – Tito počela sa svojim radom.

Sa sećanjem na 7. februar, datum rođenja Zorana Petrovića  Tita, u cilju prikupljanja donacija u petak 10. februara 2017. godine, sa početkom u 19 časova u kafeu „Dvorištance“ u Mladenovcu, ulica Crkvena br. 5, biće organizovano donatorsko veče.

Vrednost Donatorskog vaučera iznosi 1000 dinara i uključuje tri konzumacije. Donatorski vaučer možete podići u kafeu „Dvorištance“ pilikom dolaska. 

Svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti da dođu u kafe „Dvorištance“ svoju donaciju mogu uplatiti direktno na žiro račun fondacije Zoran Petrović – Tito, prema uputsvina sa sajta.

Sav novac prikupljen putem ove zajedničke aktivnosti biće namenjen kao podrška i pomoć  mladina za školovanje u okviru Izviđačke organizacije u 2017. godini.   

Dođite da se družimo i evociramo uspomene na našeg prijatelja.