Fondacija

Fondaciju Zoran Petrović Tito osnovali su njegovi prijatelji, sa željom da sačuvaju uspomenu na njega ali i pomognu mladim ljudima da ostvare svoje životne ciljeve i napreduju u sticanju novih znanja i veština.

Vesti

Poštovani prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je na Donatorskoj večeri  “Fondacija Zoran M.Petrović Tito„ koja je održana 10.februara,  zahvaljujući svima Vama, sakupljeno 77.000 RSD.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su pomogli da  realizujeno ovu dobrotvornu akciju  i prikupljenim novcem omogućimo neformalno školovajne mladih. 

U narednom periodu objavićeno konkurs sa uslovima i terminima škola i edukativnih tečajeva na koje će mladi moći da se prijave.   

Nakon zatvaranja konkursa, obavestićemo Vas kom je pojedincu dodeljen novac za to stručno usavršavanje.

Do nekog drugog zajedničkog druženja, srdačan pozdrav.

Poštovani prijatelji,

Naše je zadovoljstvo obavestiti vas da je fondacija Zoran Petrović – Tito počela sa svojim radom.

Sa sećanjem na 7. februar, datum rođenja Zorana Petrovića  Tita, u cilju prikupljanja donacija u petak 10. februara 2017. godine, sa početkom u 19 časova u kafeu „Dvorištance“ u Mladenovcu, ulica Crkvena br. 5, biće organizovano donatorsko veče.

Vrednost Donatorskog vaučera iznosi 1000 dinara i uključuje tri konzumacije. Donatorski vaučer možete podići u kafeu „Dvorištance“ pilikom dolaska. 

Svi zainteresovani koji nisu u mogućnosti da dođu u kafe „Dvorištance“ svoju donaciju mogu uplatiti direktno na žiro račun fondacije Zoran Petrović – Tito, prema uputsvina sa sajta.

Sav novac prikupljen putem ove zajedničke aktivnosti biće namenjen kao podrška i pomoć  mladina za školovanje u okviru Izviđačke organizacije u 2017. godini.   

Dođite da se družimo i evociramo uspomene na našeg prijatelja.